Estrada

Zvezde Granda! Karleuša se zbog ovog Fočaka uhvatila za glavu: Ali kad je čula jednu informaciju o njemu pristala je odmah da mu bude mentor!

Nemanja Vuković iz Foče sinoć se prvi put pojavio u beogradskom studiju ‘Zvezda Granda’ i u prvoj pjesmi Peđe Medenice, Jelena Karleuša je prokomentarisala ‘ovo nije loše’

Jelena Karleuša - Senzacija.ba

Međutim, kad je zapjevao drugu pjesmu od Šabana Šaulića ‘Samo mene voljela si lažno’, Karleuša nije bila zadovoljna pa je nakon zgledanja sa ostalim članovima žirija zaključila ‘Gine na pjesmi koja nije za njega’. Do kraja druge pjesme, ovaj Fočak dobio je dva ‘Da’ od JK i Viki.Prije nego što je prokomentarisala Nemanjino pjevanje, ‘mala od skandala’ se uhvatila za glavu i otpuhivala. Odavala je utisak da ne zna šta da radi sa njim.“Ova pjesma definitivno nije za tebe, nije tvoj fazon. Prva pjesma ti je jako lijepo legla. Bez obzira što si iz Foče, ne moraš da pjevaš ove ortodoksne narodnjake. Ti imaš modernije. Koliko imaš godina?”, upitala je Karleuša takmičara.

“Osamnaest”, rekao je.

“Koliko? 18 godina?! Ako imaš 18 godina, ja mislim da si ti dobar potencijal”, kazala je JK i potvrdila svoj glas.

“Nemanja ti si mlad, pred tobom je vrijeme. Mislim da imaš problem sa tim nazalnim pjevanjem ili su tvoji sinusi u pitanju, ali to možeš da riješiš, pogotovo uz dobrog mentora možeš da budeš veliki potencijal, ali ja ne želim da ti budem mentor”, objasnila je Viki i isključila svoje ‘Da’.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh