Estrada

“VIŠE NISMO BLISKI, ĐOLE JE UNOVČIO LUNU”: Gagi Đogani priznao zašto se posvađao sa rođenim bratom!

Gagi Đogani, čija kćerka Luna se od 2017. godine nalazi u rijalitiju, sa manjim ili većim pauzama, progovorio je o odnosu sa bratom Đoletom, a ne krije da više nisu bliski.

Gagi i Đole Đogani - Kurir.rs

“Đole je kroz novu pjesmu iskoristio trend i unovčio Lunu. Meni je bezveze što je moju kćerku provukao kroz to. Ne dopada mi se pjesma, ali to je njegovo pravo”, rekao je Gagi, a ovdje se nije zaustavio.

“On na to gleda poslovno, ali ja njegovu djecu ne diram, pa ne mora ni on moju. Nismo u dobrim odnosima od onog dana kada je Lunu počeo da provlači kroz novine”, dodao je on.

“On zna da sam ja osjetljiv na djecu i ne treba da dira Lunu. Zbog nje, Đole i ja nismo više bliski. Udario je po mom djetetu”, zaključio je Gagi Đogani, prenosi “Svet“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh