Estrada

Gagi Đogani osuo po Kockarevoj, nije birao riječi!

Gagi Đogani i dalje je uznemiren zbog stanja u kome se situacije u kojoj se nalazi njegova kćerka Luna Đogani.

Gagi Đogani - Hayat

Luna je zbog veze sa Slobom stavljena na stub srama, a iako sada tvrdi da je ga je preboljela, blogerki sve više smeta to što je odbijaju bivši zadrugari, piše “Svet“.

Na sve to, Lunu je u više navrata negativno komentarisala Kija Kockar, prošlogodišnja pobjednica “Zadruge” i Slobina bivša supruga, što veoma smeta Gagiju Đoganiju:

“Baš mi je jadno to što tako priča, ali to je ona. Vidjet ćemo koliko će ona trajati, ali ja joj želim svu sreću i da iskoristi svojih pet minuta, ali joj poručujem da ostavi Lunu na miru”, rekao je on i dodao:

“Nema potrebe da priča o Luni. Da nije bilo Lune, ne bi do sada bilo ni te Kije, ni njene popularnosti. Kija treba da se mane Lune, neka se okrene svom životu i karijeri, a to poručujem i Slobi. Neka pokušaju da grade karijeru, a da pritom ne pominju Lunu, jer izgleda da im Luna baš pomaže da dođu do izražaja, da im ona diže popularnost. Pa mangupi, pravite karijeru bez Lune.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh