Estrada

NOVA LJUBAV? Kontroverzni voditelj Ivan Ivanović ljubi Ninu Badrić!

Nina Badrić na svom je Instagram profilu objavila fotku na kojoj je ljubi poznati srpski voditelj Ivan Ivanović. Pjevačica i voditelj na fotografiji djeluju iznimno blisko, a fotografirali su se tijekom ručka u jednom zagrebačkom restoranu.

Nina Badrić - Alo.rs

Za nove početke. I Bog nekad krivom crtom piše pravo“, napisala je Nina u opisu fotke, a odmah po objavljivanju oduševljeni pratitelji su počeli ostavljati srdašca u komentarima, piše “Slobodna Bosna“.

Budući da je Ivan Ivanović ovih dana u središtu pažnje u Srbiji nakon što je odbio nastaviti snimati popularnu emisiju “Veče s Ivanom Ivanovićem” zbog neslaganja s novim vlasnikom televizije, moguće je da mu Nina pruža podršku ovom fotografijom i statusom.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Za nove početke @veceivan Neka ti je sa srećom ???❤️ I Bog nekad krivom crtom piše pravo ??? #friends #life

Objavu dijeli Nina Badric (@badrich)


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh