Showbiz

NE ŽELI NOVU SNAHU! Matorin tata napravio haos pred vjenčanje

Bivše zadrugarke Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović nedavno su otkrile da će stati na ludi kamen, ali ne ide im sve po planu!

Njih dvije će se vjenčati tokom ljeta u Crnoj Gori, gdje su dozvoljena vjenčanja pripadnika istog spola. Matora i Anita će brak sklopiti na jahti Jovaninog prijatelja u Tivtu, a onda će napraviti žurku u jednoj iznajmljenoj vili u Beogradu.

Ipak, da ne ide sve po loju, potrudili su se Jovanini roditelji.

Kako prenose mediji, ona se prije nekoliko dana sastala s njima, a najveći problem napravio je njen otac. On je jako ljut na nju i stalno plače od bruke i sramote koju mu je ona priredila. Njeni roditelji su ubijeđeni da nju Anita ne voli i da samo želi da je prevari i uzme joj novac, a da je u sve umiješala i svoje dijete kako bi ostvarila svoj cilj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh