Showbiz

Pernar poslao poruku Hrvatici koja ide na takmičenje u seksu: Draga si mi i želim ti puno seksa

Ova simpatična plavuša otputovala je u Pariz pa se javila na Instagramu uz fotografije

Marija Zadravec jedina je profesionalno pornoglumica u Hrvatskoj, a ujedno i prva Hrvatica koja ide na Evropsko prvenstvo u seksu.
Ova simpatična plavuša otputovala je u Pariz pa se javila na Instagramu uz fotografije.

– Dragi moji, već 3. dana dobila sam na stotine poruka na društvenim mrežama gdje su pripreme za Evropsko prvenstvo, pa eto upravo sam krenula za Pariz, pa budem imala pripreme i duge kondicijske treninge te nakon toga u srijedu krećem u Švedsku na prvenstvo – napisala je Marija, a odmah joj se u komentarima javio i Ivan Pernar.


– Draga si mi i želim ti svu sreću u životu, i ljubavi puno i seksa, s osobom koju voliš. Ali mislim da ova priča u koju ideš ne može donijeti istinsku sreću i mir iznutra nego samo prazninu. Ovaj svijet i njegov sjaj su lažni, its all fake Marija – poručio joj je Pernar.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh