Showbiz

DJEČACI SA ORUŽJEM HODAJU BEOGRADSKOM ULICOM: Srpski reper objavio uznemirujući snimak! Poslao opomenu

Nije mogao da šuti!

Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan, podelio je uznemirujući snimak dječaka sa pištoljima na jednoj prestoničkoj ulici.

Javnost je duboko potresena stravičnim masakrom koji se juče odigrao u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u kojem je život izgubilo osmoro dece i radnik obezbeđenja, te se naš poznati reper u više navrata ovim povodom oglasio na društvenoj mreži Instagram.

– ‘ladno se kreću klinci sa pištoljima! Pogledaj ti ovo – govori lice koje je napravilo snimak u Beogradu, a MC Stojan ga je objavio u neverici, a zatim je istakao na storiju:

– Djeca ne mogu da budu ono što ne vide.

MC Stojan je zbog tragičnog događaja koji je pogodio našu zemlju, ali i čitav region, otkazao sve nastupe.

Podsetimo, osmero đaka i čuvar ubijeni su jutros u pucnjavi koja se dogodila u ovoj školi. Za stravično ubistvo osumnjičen je K. K. (13), učenik 7. razreda, koji je sa očevim pištoljem u rukama pucao na svoje vršnjake.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh