Showbiz

JEZIVE SLIKE POBJEDNIKA EUROSONGA, evo kako on DANAS IZGLEDA: Kao da je na ivici života, šta mu se desilo?

Članovi benda Maneskin su angažovani na svetskoj turneji kako bi promovisali svoj novi album “Rush”, ali objava Damijana Dejvida na Instagramu, zabrinula je fanove.

Kada pogledate njegove fotografije do prije tri godine i danas, razlika je ogromna, a evo šta se dešava.

Znate, rok zvijezdama nije lako: iscrpljujuće turneje, džet leg, neprekidna putovanja i intervjui date ovim ili onim drugim novinama na duge staze mogu da iscrpe čak i fizički najspremnije muzičare, a u najgorem slučaju, čak i mentalno zdravlje.

Damian David, pjevač grupe Maneskin, je u jednom trenutku postavio nekoliko fotografija na Instagramu zbog čega su fanovi zabrinuti. Čak i ako to nije rekao naglas, poruka dvije fotografije koje je objavio je stigla, glasno i jasno: “Ne mogu više da podnesem ovo!”

A, kada vidite kako izgleda, sve će vam biti jasno.

Fanovi mu poručuju: “Ako ne možeš više, prestani. Razumjećemo te.”

Slika je namjerno objavljena crno-bijelo kako bi se prikazao veliki trenutak anksioznosti kroz koji prolazi kroz pjevač Maneskina.

Druga fotografija je, ako je moguće, još eksplicitnija, jer pokazuje masku kiseonika uz riječi: “Ponekad je teško”.

Nepotrebno je reći da su se obožavatelji, nakon što su videli ove fotke, mnogo zabrinuli, a neki od njih su čak otišli ​​toliko daleko da su napisali:

“Ako treba da otkažete nastupe, uradite to. Mi fanovi ćemo razumjeti” “Razmislite sami. Oni koji vas zaista vole mogu samo da razumiju, cijene i čekaju.” “Ova turneja je veoma fizički i moralno intenzivna, budite oprezni”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh