Showbiz

Roberto Kavali šokirao javnost: Pričalo se da mu Sandra mijenja pelene, a sad su dobili dijete

Sandra je bila manekenka kada je upoznala Kavalija i od tog momenta ga očarala

Modni dizajner Roberto Kavali (Cavalli) dobio je šesto dijete u 83. godini sa partnerkom Sandrom Nilson koja ima 37 godina.

Dizajner je saopćio da je dobio sina kojem je dao ime Đorđo po svom ocu.

– Sandra je dobro. Beba, koja je rođena prije sedmicu dana upravo ovdje u Firenci, divna je i bilo je stvarno emotivno vidjeti ga odmah nakon što se rodio. Ime mu je Đorđo, kao i njegovom dedi, mom ocu kojeg su nacisti streljali u masakru u Kavrigliji kad sam imao četiri godine – izjavio je Roberto za magazin Novella 2000.

Kupio joj ostrvo
Ova vijest je bukvalno šokirala svijet s obzirom da je Roberto od Sandre stariji 45 godina.

Roberto se sa Sandrom zabavlja od 2008. godine, tj. od njene 23. godine, dok je manekenka posljednjih godina brinula o dizajneru dan/noć s obzirom da je imao ozbiljnih zdravstvenih problema.

Zlobnici su šuškali kako mu Sandra “mijenja pelene” i da je on sa njom samo da bi ga ona njegovala, ali sada su svi ostali šokirani saznanjem da par ima i dijete.

Priča se kako joj je dizajner iz zahvalnosti kupio privatno ostrvo na kojem se nalazi luksuzna vila sa četiri spavaće sobe, kolibom za lov, bazenom i terenom za golf.

Javnost sumnjičava
Sandra je bila manekenka kada je upoznala Kavalija i od tog momenta ga očarala. Dizajner joj godinama kupuje skupocijene poklone i vodi je svuda sa sobom, dok je javnost oduvijek sumnjičava u vezi njihove ljubavi s obzirom da je starosna razlika između njih ogromna.

Sandra je rođena u Švedskoj, u svijet mode ušla je sa samo 14 godina, a posljednjih 15 godina živi sa Robertom Kavalijem.

2006. godine Sandra je bila proglašena za najljepšu ženu u Švedskoj, dok se godinu dana kasnije pojavila na naslovnoj strani čuvenog Plejboja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh