Showbiz

Tamara Galiano ulazi u Zadrugu: Otkrila planove nakon skandala sa Dejanom Dragojevićem

Nakon skandala između pobjednika “Zadruge 5” Dejana Dragojevića i voditeljice RED televizije Tamare Galiano, strasti se i dalje ne smiruju.

Dejan je nedavno javno progovorio i demantovao sve navode o njihovoj navodnoj ljubavnoj vezi, međutim, kako srbijanski mediji saznaju, zbog cjelokupne drame i prašine koja se digla oko nje, Tamara bi uskoro trebalo da postane učesnik najgledanijeg rijalitija.

-Pojavila se informacija da će ta mala Galiano uskoro ući u “Zadrugu”. Sve se još čuva u tajnosti, ali velika prašina se digla oko nje posljednjih nekoliko dana zbog Dejana. Ona je spremna da je snimaju kamere 24 časa, a šta se zaista desilo sa ovom pričom oko Dekija, nemam pojma, on kaže da nisu bili zajedno, ona kaže da jesu, da je iskorištena… Sve će se to saznati vrlo brzo – priča izvor.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh