Kompjuteri i gadgeti

Cyberdog 2 pravi salto unazad

Kompanija Xiaomi juče je predstavila nove uređaje 13T serije pametnih telefona koji su ujedno i prvi telefoni srednje klase sa Leica sočivima, a uz to su predstavljeni i Cyberdog 2 i drugi aksesoari.

Cyberdog 2 je poboljšana verzija radnijeg Cyberdoga, težak je 8,9 kilograma, veličine doberman, ali i manji u odnosu na svog prethodnika.

Inžinjeri ovog tehnološkog giganta radili su na poboljšanju karakteristika Cyberdoga 2 tako da je sada još više “istinski ljubimac” po načinu ponašanja, pokretima, interakciji i odgovoru na zahtjev vlasnika.

Cyberdog 2 sada ima mogućnost da radi salto unazad, ali i da se okrene na leđa te ponovo ustane na noge, ali i da s njim radite trening i dnevnu šetnju, prenosi Klix.

Nakon prezentacije pametnih telefona uslijedila je posjeta showroom-u gdje su predstavljeni posljednji noviteti od Xiaomija kao što je Xiaomi Watch 2 Pro kojeg odlikuje Google Wear OS podrška te predstavlja zamjenu za mobilni uređaj tokom treninga.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh