Zdravlje

Savjet kardiologa: Očistite vene i izgubite do 10 kilograma za 2 sedmice

Da biste bili zdravi, potrebno je da održavate normalnu kilažu. Ako želite da smršate, potrebno je da se zdravo hranite i redovno krećete.

No image - Haber.ba

Izbacite iz upotrebe neprirodne gazirane sokove i ostala pića, tu nezdravu hranu. Smanjite unos soli i masti. Nemojte vjerovati reklamama i tome da ćete smršati, ako ništa ne radite već samo koristite te preparate za mršanje, piše Hayat.

Da biste smršali morate vježbati i zdravo se hraniti. Niko vam ne govori da treba da preskačete obroke i da se izgladnjujete. Jedite zdravo, smanjite obroke i krećite se.

Ovdje ćemo vam predstaviti režim ishrane koji vam dosta može pomoći. Podrazumjeva se da ne preskačete doručak. Za doručak jedite žitarice.

Ručak:

Kuhano jaje

1 tost

Čaša jogurta

Imajte 2 užine, uzmite jednu narandžu ili jabuku, a možete i bananu

Večera:

Kuhano povrće

1 tost

Ovaj režim traje 2 sedmice, s obzirom da se i poslije režima trebate zdravo hraniti, jedite redovno, samo smanjite obroke i izbacite nezdravu hranu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh