Zdravlje

Mlinarević o borbi s rakom: Ljubav me spasila

Priznala je da joj je njena bolest otvorila oči i brzo odvojila ljude od neljudi

No image - Haber.ba

Martina Mlinarević bila je gošća Pressinga na televiziji “N1” u Sarajevu i tom prilikom je govorila o borbi s opakom bolešću i svemu što joj se dogodilo u životu otkako je saznala svoju dijagnozu.

Osvrnula se na prijetnje i mržnju koju svakodnevno doživljava od dijela bosanskohercegovačkog puka te voditelju priznala da joj je njena bolest otvorila oči i brzo odvojila ljude od neljudi.

Njenim čitateljima koji su pratili emisiju najzanimljiviji dio razgovora bio je onaj o ljubavi. Martina je priznala da je u sretnoj vezi i da joj je ljubav spasila život, jer je uz podršku svog partnera Gorana u posljednje dvije godine preživjela četiri operacije.

“Mene je ljubav spasila. Protekla godina dana bila je teška, ali najljepša u mom životu, zbog toliko ljubavi”, kazala je.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh