Moda i ljepota

Društvene mreže bruje o novim farmerkama Džej Lo: Pocijepane odložite, sad hodamo prljavi

Trend koji je baš uzburkao modne krugove

Jennifer Lopez - Instagram

Dženifer Lopez (Jennifer) i prljave pantalone?

Nije u pitanju greška ili nezgoda sa šoljom kafe, riječ je o novom trendu koji latino zvezda pokušava da promoviše.
Besprijekorni autfiti

Iako je tokom posljednje dvije godine skoro svakodnevno na meti fotografa koji bilježe njene besprijekorne autfite, uz koje iznova sebe stavlja na mjesto jedne od najbolje obučenih žena na svijetu, ovog puta je ipak izazvala potpuno drugačije reakcije, piše Zadovoljna.hr.

Latino diva ostavlja utisak da prosto ne zna da nosi jednostavne kombinacije. Njeni elegantni bež stajlinzi, veliki šeširi, luksuzne torbe, krojeni blejzeri ili crni korzeti su uvijek pun pogodak, uz dodatak njenog ličnog pečata, to jeste stava prave zvezde, ona predstavlja jednu od najvećih modnih inspiracija. Čak i kada se oblači za školske priredbe, Džej Lo ostaje pri svojim gala haljinama i visokim štiklama.

Ipak, odavno neka kombinacija nije privukla toliko pažnje kao ova.

Dženifer je za božićni šoping s mamom odabrala jednostavnu svijetlosmeđu rolku – džemper, dok je i ostatak autfita zadržao zemljanu paletu boja.

Štaviše, njene baggy svijetle farmerke išarane su “prljavim” printom, koji im daje izgled iznošenog blatnjagov džinsa.

Umjesto petnaestice, ovog puta se odlučila za braon kožne čizme, svega nekoliko centimetara podignute.

Od asesoara je dodala Hermès Kelly torbu i par velikih naočala za sunce.
„Klasično ponašanje bogatih“

Mada je pokušala da djeluje “obično”, uspjela je da izazove val komentara na društvenim mrežama, kako stranim tako i domaćim.

Instagram nalog Just Jared podijelio je fotografiju Dženifer Lopez, a nekoliko hiljada pratilaca se složilo da ne prihvata ovaj trend.

– “5.000 dolara prljave farmerke”, “Potrebni su milioni da izgledaš siromašno”, “Izgleda kao mehaničar”, “Gdje je modna policija kad ti je najpotrebnija?”, “Možda je pozajmila Benove farmerke u kojima je išao u potragu za alkoholom koji je sakrila od njega, pa nije imala vremena da se presvuče“, „Klasično ponašanje bogatih“ – neki su od komentara.

Korisnica pod nazivom mango_on_diet podijelila je sliku uz komentar “Pošto smo izgustirali nošenje pocijepanih farmerica, sad izgleda prelazimo na prljave, please nemojte.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh