Moda i ljepota

Ljubiteljice cipela došle su na svoje – stigla je kolekcija koju smo toliko čekali!

Jesenske i zimske favorite ne trebate više tražiti – predivne čizme, gležnjače, loaferice i trendy modne cipele koje smo jedva čekali stigle su na police omiljenog modnog brenda Deichmann.

Predstavljanje kolekcije oduševilo je one koji su među prvima imali prilike vidjeti što je Deichmann pripremio za jesen i zimu, a već jedan pogled na raskošnu ponudu bit će dovoljan da i vi pronađete svoj budući novi par jesenskih cipela.

Evo što smo u novoj kolekciji izdvojili za modne sladokusce!

Moda voli jesen

Salonke, loaferice, čizme – u klasičnoj ili trendy varijanti, u neutralnoj ili potpuno jedinstvenoj jarkoj boji – sve to i puno više pronašli smo upravo u novoj Deichmann kolekciji. Svakako preporučujemo da ovih dana razgledate police Deichmanna, jer ondje se na jednom mjestu isprepliću bezvremenski klasici, neodoljivi modeli inspirisani ludim 70-ima, i posljednji trendovi za kojima ludimo na društvenim mrežama. Prostora za inspiraciju i modnu igru u novoj Deichmann kolekciji doista je na pretek, pa svatko za sebe može da pronađe idealne cipele u kojima će uživati i dugo u zimu.

Čizme kojima nema ravnih

Sama pomisao na raznovrsne modele čizmi i gležnjača dovoljna je da se i okorjele zagovornice ljetne mode i toplih dana krenu radovati jeseni. Ima nešto posebno u planiranju prvih jesenskih outfita, slojevitom odijevanju koje nudi još više mogućnosti stiliziranja i pouzdanom paru čizmi ili gležnjača koje i najobičniji outfit u trenu učine pravom modnom poslasticom.

U Deichmannovoj novoj kolekciji pronašli smo upravo takve, neodoljive modele zbog kojih nam ideje za jesenske modne kombinacije dolaze same od sebe. Farmerke, cvjetne mini haljine, maxi suknje ili otmjene hlače visokog struka – uz ovakve čizme, što se nas tiče, ide baš sve.

Trendovi koje smo čekale

Svjetski poznate trendseterice ovih su dana preplavile naslovnice i Instagram feed svojim motociklističkim gležnjačama, kaubojkama, platformama i robusnim potplatima, a modni detalji u lakiranom izdanju, tamno-crvene boje već neko vrijeme slove za jesenski potpis ultimativne it djevojke. Sve ove trendove pronašli smo u novoj kolekciji Deichmanna, i to u neodoljivim modelima koje će se uklopiti u svaki ormar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deichmann Adria (@deichmann_adria)

Istražite novu Deichmann ponudu, pogledajte kako je bilo na predstavljanju nove kolekcije, a zatim se uputite u najbližu Deichmann prodavnicu po cipele koje će vas vjerno pratiti u svakom jesenskom koraku.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh