Moda i ljepota

Bh. influenserka na sedmici mode u Milanu

Ilda Humić, bh. influenserka i kreatorica modnog brenda Hi byIlda predstavila je svoju modnu kolekciju u Milanu u okviru Emerging Talents platforme Milano Fashion Weeka.

Ilda Humić/Instagram

Kako je i sama navela, ovo je njena prva revija u životu i zahvaljujući upornosti i radu dogodila se upravo u prijestolnici mode tokom Sedmice mode.

Da njene kreacije pistom u Milanu pronosaju modeli pomogao joj je i bh. influenser i modni bloger Josip Grabovca iz Širokog Brijega, koji trenutno živi i radi u Milanu.

Influenserka, koja živi i radi u Kalesiji, na instagramu objavila je kako je izgledala revija te se zahvalila svima koji su joj pomogli da ispuni svoj san, piše N1.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh