Moda i ljepota

Oni znaju kako protiv zime – bojama su najavili proljeće, ljepše nego ikad

Neka vas nedavne snježne oluje i niske temperature ne zavaraju – proljeće je pred vratima, a uskoro nas očekuju duži i topliji dani koje želimo provesti na suncu.

Deichmann - pr / haber.ba

Kako bismo proslavili dolazak proljeća kako to omiljeno godišnje doba zaslužuje, krenuli smo u potragu za novim modelima patika i cipela, a za to ne možemo ni zamisliti bolju lokaciju od Deichmann radnji, gdje su ovih dana police prepune prekrasnih , modeli jarkih boja iz nove kolekcije „Colorful life“.
Obojite život proljećem

Riječ je o kolekciji koja slavi boje, proljeće i ljubav prema životu koja se s povratkom proljeća vraća na ulice i trgove gradova širom zemlje.
Kolekcija donosi vladavinu zelenih, narandžastih, plavih i ružičastih modela patika u različitim siluetama, kao i živopisnih mokasinki i cipela na potpeticu kako bi ovog proljeća svi mogli pronaći novorazvijenu ljubav prema bojama i obogatiti svoje proljetne outfite nekim od najtraženije boje modnih dodataka.
Dočekajte proljeće sa stilom

Ako ste umorni od sivih zimskih dana i jedva čekate cvijeće i tople zrake sunca, pokušajte proljeće dozvati dodavanjem malo boje u svoju odjeću. Buđenje u kišno jutro može biti demotivirajuće, ali garantiramo da će vas dodavanje boje vašoj omiljenoj jakni, torbi ili paru cipela razveseliti i otvoriti vrata radosnom iščekivanju proljeća. Boje ćemo u ožujku ukomponirati u sve vrste stylinga – od poslovnog looka, kombinacije za šetnju i slobodno vrijeme, pa sve od elegantnih večernjih kombinacija.
Evo što nas je oduševilo „Colorful Life“ kolekciji

Nova Deichmann kolekcija je sve samo ne dosadna. Već pogled na zabavne fotografije otkriva kakvi vas modeli očekuju u kolekciji – odvažne cipele, jarke boje, dodaci od sjajnih čestica, obojeni vinil i ukrasne karike obećavaju najzabavniju igru ​​stilizovanja i povratak zabave i razigranosti u modu.
Pogledajte najavu nove kolekcije:

Posjetite web stranicu Deichmanna i obližnju Deichmann trgovinu i istražite novu, proljetnu kolekciju koja slavi radost života u boji.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh