Moda i ljepota

“Ženo, ti stariš unazad” – Čuvena manekenka pokazala kako izgleda sa 55 godina i svi su frapirani njenim izgledom

Elizabet Harli redovno na svom Instagram profilu objavljuje svoje izazovne fotografije, iznova dokazajući i da sa 55 godina izgleda bogovski.

Elizabeth Hurley - Instagram

Nedavno je pozirala na stepenicama svoje vile u glamuroznoj, raskošnoj haljini plave boje koju je iskombinovala sa elegantnim crnim sandalima i dijamantskom nakitom.

“Zabavljam se sama sa sobom”, napisala je slavna Liz, aludirajući na pandemiju korona virus i restriktivne mjere koje su na snazi u Velikoj Britaniji.

No, ni to je nije spriječilo da se dotjera i uživa u prazničnim danima, pa makar i kod kuće.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Fotografija je prikupila skoro 150 hiljada lajkova i brojne pozitivne komentare, a većina je tvrdila da manekenka i glumica izgleda identično kao i prije dvije decenije.

“Ti si kao Bendžamin Baton – stariš unazad”, “Kakve noge”, “Predivna si”, “Tako si zanosna”, samo su neki od komplimenata, piše “Srbija danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh