Moda i ljepota

Pogledajte kako izgleda muškarac sa “najljepšim licem u 2020.”

Poznati YouTuber,, Šveđanin Felix Arvid Ulf Kjællberg (31), poznat po nadimku PewDiePie za mnoge je olličenje ‘muškosti’ moderne generacije

Svjetski poznati YouTuber, Šveđanin Felix Arvid Ulf Kjællberg (31), poznat po nadimku PewDiePie proglašen je muškarcem s najlješim licem za 2020. godinu.

Titulu je osvojio u izboru popularne organizacije TC Candler & The Independent Critics, jedne od najpopularnijih svjetskih organizacija koja svake godine objavljuje listu stotinu najljepših lica svijeta.

https://www.instagram.com/p/CFwhU22Arz_/?utm_source=ig_embed

Pew Die Pie na ovom prestižnom popisu nalazi se već šest godina, a 2019. godine držao je drugo mjesto.

https://www.instagram.com/p/CFwhU22Arz_/?utm_source=ig_embed

Treba reći da je ove godine ponio prestižnu titulu u jakoj konkurenciji; bili su tu i australski glumac Chris Hemsworth, engleski pjevač i glumac Harry Styles i BTS-ova zvijezda V & Jungkook.

https://www.instagram.com/p/BfHngvbl_Py/?utm_source=ig_embed

U top 10 najfaca bili su još Paing Takhon, Timothee Chalamet, Jason Momoa, Xiao Zhan, Jason Derulo, Henry Cavill, Jungkook, Chris Hemsworth i V (Kim Tae-hyung), a ubrzo nakon što je vijest o izboru postala viralna, Twitter su zagušili nezadovoljni BTS-ovi navijači, koji su se sukobili s onima koji su navijali za PewDiePiea. Teško je reći imali li on više obožavatelja (ili obožavateljica?) od Jungkoka, prenosi .24sata.hr.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh