Moda i ljepota

Fenomenalan trik: Uradite ovo svako veče pred spavanje i probudićete se sa savršenim loknama! (VIDEO)

Iznenadiće vas koliko je lako napraviti savršenu frizuru

stil

Svaka žena želi savršenu frizuru, ali nijedna dama ne voli sate da troši na stilizovanje ili odlazak u neki salon. Osim što oduzima vreme, zahteva i dosta novca.

Verovali ili ne, uz ovaj mali trik svako jutro ćete se probuditi sa savršenim loknama, a sve to bez puno truda. Dok vi spavate, frizura se sama pravi.

Sve što je potrebno da uradite je da malo pokvasite kosu, od sredine ka krajevima, i nanesete malo pene. Nakon toga umotajte kosu u visoku punđu, a preko nje možete staviti kesu ili kapu za tuširanje, kako se ne bi rasturila tokom noći,piše Stil

Ukoliko imate sunđer za pravljenje punđe, svaki pramet umotajte oko njega, kako bi lokne bile bolje.

Sutra ujutru samo pustite kosu i malo je tastresite. Frizura na ovaj način uvek ispadne fenomenalno.

U videu pogledajte detaljno objašnjenje:


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh