Moda i ljepota

Bivšoj Miss Universe amputirali nogu, fanove oduševila pozitivnim stavom

Kolumbijka Daniella Alvarez koja je ponijela laksavu titulu Miss Kolumbije 2011. godine, a svoju zemlju predstavljala na izboru za Miss Universe svijeta godinu kasnije u maju mjesecu završila je na operaciji.

Daniela Alvarez - US Hola

Naime, misica je otišla na rutinsku operaciju kako bi joj uklonili kvržicu na stomak. Zbog komplikacija s ishemijom ljekari su joj morali amputirati lijevu potkoljenicu.

“Ne treba mi stopalo kad imam krila. Spremna sam prigrliti sve nove izazove u životu”, kazala je Daniella, iza koje su čak četiri veoma komplicirane operacije, ali i mjeseci oporavka i privikavanja na novi život.

Daniella je kazala i kako još uvijek ne može hodati jer još uvijek ne osjeća desnu nogu, te otkrila kako je ishemija utjecala i na funkcionalnost njenog drugog stopala.

“Moje desno stopalo kao da je potpuno uspavano. Ne znam kada će opet moći funkcionirati”, kazala je.

Dodala je i da će joj trebati godina da se u potpunosti oporavi, ali da ne brine jer ima punu podršku svoje porodice, prijatelja i cijele Kolumbije, prenosi “Klix“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh