Moda i ljepota

Melania Trump ne griješi: Prva dama Amerike kao da je upravo sišla s modne piste

Melania Trump, supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa, iznova dokazuje kako s punim pravom nosi titulu jedne od najbolje odjevenih prvih dama.

Donald i Melania Trump - tportal.hr

Iako su modni kritičari bili uvjereni kako zgodna Slovenka nikad neće dostići obožavanu bivšu prvu damu Michelle Obamu koju je modni svijet obožavao, Melania svojim stajlinzima često pokazuje je svoj stil izbrusila do savršenstva te da joj je dostojna konkurencija.

Vitka i visoka bivša manekenka bira outfite koji laskaju njezinoj besprijekornoj figuri, pa vrlo često nosi ženstvene kapute ili haljine, a remeni i stilettice njin su zaštitni znak.

Ova atraktivna brineta rođena u Sevnici ponovno je potvrdila sjajan osjećaj za stil pojavivši se prilikom odlaska na Floridu sa suprugom, u efektnoj pelerini boje devine dlake s bijelim i tamnoplavim detaljima koju potpisuje proslavljena francuska modna kuća Chloe čije kreacije obožavaju mnoge poznate zaljubljenice u modu, piše “tportal“.

Uske crne hlače i čizme od brušene kože odlično su se uklopili u ovaj look za čistu peticu prve dame Amerike.

Predsjednički par se iz Washingtona uputio na Floridu gdje će provesti vikend, a s njima su se ukrcali i Melanijini roditelji, Viktor i Amalija Knavs koja je također nosila trendi kaput u boji devine dlake.

Inače, za nevjerovatne stajlinge prve dame zaslužan je njen dugogodišnji stilista i blizak prijatelj, Herve Pierre.

“Radio sam pogreške, radila ih je i ona. Ne postoji vodič za to kako biti savršena prva dama”, izjavio je jednom prilikom njen stilista.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh