Hrana i piće

ZNATE LI ŠTA JE TUNAKADO? Zbog ovog RECEPTA se vodi RAT, svi su NAČISTO POLUDJELI ZA NJIM

Na društvenoj mreži TikTok ovaj recept postao je viralan za kratko vrijeme!

Avokado - Ljepota.ba

Da li ste i vi probali ovaj čuveni sendvič koji jede cijeli svijet? Odlična ideja za doručak, vrlo jednostavan i ukusan obrok:

Potrebno:

Prepečeni hleb
1 tuna
1 kašičica majoneza
1/2 kašičice senfa
pola glavice crvenog luka
pola avokada
pesto sos
paradajz
začini po ukusu

@joeandthejuice Tunacado! Comment what tutorial you wanna see next!???? #foodtutorial #tutorial #fypシ #foryou #joeandthejuice #juice #sandwich ♬ son original – Valère Ruault

Priprema:

Napravite pastu od tune: U blender stavite tunu, isjeckani luk, majonez, senf i začine po ukusu. Izblendajte dok smejsa ne dobije kašastu strukturu. Na jednu krišku prepečenog hljeba stavite pesto sos, preko avokado, i na njega pastu od tune. Na drugu krušku stavite takođe pesto sos preko koga ćete nasjeckati paradajz. Kriške spojite i uživajte, piše Espreso.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh