Hrana i piće

Napravite sami tatar sos

Recept

kuharica avaz

Sastojci:

2 tvrdo kuhana žumanjka,

1 sirovi žumanjak,

2 kašike ulja,

2 kašike senfa,

sok od limuna,

so i biber.

Priprema:

1. Izgnječite kuhane žumanjke i dodajte jedno sirovo posolite, pobiberite pa dobro izmiješajte.
2. Dodajte ulje i mutite mikserom,piše Kuharica
3. Zatim dodajte senf i još malo izmiješajte, na kraju zakiselite sokom od limuna.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh