Bebe i djeca

Puštao sam ćerku da gleda u telefon koliko želi, SAMO DA ME OSTAVI NA MIRU. Sada ima 4 godine i OVO JE REZULTAT

Otac je poslao upozorenje svim roditeljima nakon što je njegova ćerka završila na operaciji.

žena

Čuo sam mnogo puta za ovakva upozorenja, ali sada sam ih osetio na svojoj koži. Sve ovo je delo ekrana. Delo vaspitavanja dece telefonima i tabletima. Kada je imala dve godine, bio sam prezauzet. Nisam imao vremena za ćerku i često je puštao da gleda u ekrane koliko želi, samo da mene ostavi na miru.

To je uticalo na nju, i mentalno i fizički. Postala je zavisna. Uskoro je počela da ima probleme sa vidom, a onda je postala i razroka. Počela je da nosi naočare kako bismo ispravili problem, ali i dalje je gledala u ekrane prekomerno. Zbog toga je operacija bila neophodna.

Na svu sreću, njoj će se vid srediti. Sada ima četiri godine i ovo su posledice mog nemara. Međutim, neko drugo dete neće imati tu sreću.

Roditelji, budite jaki. Ne dozvolite deci da gledaju u ekrane. Znam da je teško i naporno, ali podnesite napor zbog dece,piše Žena

Inače, eksperti kažu da je dozvoljeno vreme pred ekranima za decu uzrasta od dve do pet godina sat vremena dnevno, a za one starije dva sata dnevno.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh