Bebe i djeca

Srceparajuća reakcije djevojčice kada je ponovo uspjela čuti majčin glas

Trogodišnja Britanka Mila Coult rođena je s rijetkim genetskim poremećajem zbog kojeg se njeni slušni kanali nisu uspjeli potpuno razviti.

No image - Haber.ba

Prije sedmicu dana samo je odjednom ostala bez sluha… Kada su shvatili da ih kći odjednom ne čuje, Milini su se roditelji prestravili.

– Ostavili smo je u nogometnom kampu oko podneva, a kada smo dva sata kasnije došli po nju, ništa nije čula, ispričao je njen otac za The Sun.

Brzo su s 3-godišnjakinjom otišli u bolnicu i tamo je otkriveno da je Mila zapravo rođena s rijetkim genetskim poremećajem zbog kojeg se njeni slušni kanali nikada nisu normalno razvili.

– To me je slomilo. Mislio sam da me moja djevojčica više nikad neće čuti dok joj govorim da je volim. No, liječnici su umirili roditelje i objasnili im o čemu se tačno radi. Za Milu su naručili slušni aparatić, iako – postoji šansa da joj se stanje u narednim godinama pogorša i da joj više neće moći pomoći ni aparatić.

Roditelji su pak na to barem na trenutak zaboravili kada je Mili ugrađen aparatić i kada ih je nanovo čula, nakon sedam dana potpune tišine, prenosi “24sata“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh