BIZnews

Wizz Air uvodi avanturističku opciju: Let u nepoznato

Niskobudžetna aviokompanija Wizz Air iznenadila je putnike početkom ovog mjeseca kada je uvela inovativnu opciju leta na nepoznatu destinaciju za sve one željne avanture.

Wizz Air / PR - Haber

Ova jedinstvena ponuda omogućava putnicima da se upuste u neistražene avanture putovanja, ne znajući unaprijed kamo će ih put odvesti.

Putnici koji se odluče za ovu opciju dobivaju kartu na kojoj je naznačeno samo mjesto polaska, ali ne i odredište njihovog putovanja.

Jedna od putnica podijelila je svoje uzbudljivo iskustvo putovanja na tajanstvenu lokaciju, istaknuvši da su krenuli iz zračne luke u Abu Dhabiju, a sve do trenutka slijetanja nisu znali kamo su se zapravo uputili.

Nakon što su izašli iz aviona, putnici su otkrili da su se našli u gradu Kutaisiju u Gruziji.

Ako vas privlači ova ideja nekonvencionalnog putovanja, sve što trebate je pratiti službenu stranicu Wizz Air-a i na vrijeme se prijaviti, s obzirom da su prijave za sljedeći ovakav let već zatvorene. Sljedeća avantura zakazana je za 15. mart, a let će krenuti iz Venecije.

Važno je napomenuti da je ovaj let namijenjen dobitnicima koji su osvojili besplatnu kartu, a osigurano im je četverodnevno boravak na tajanstvenoj lokaciji.

Ova nova inicijativa aviokompanije Wizz Air oduševila je mnoge putnike i pružila im jedinstvenu priliku da dožive nezaboravnu avanturu i istraže nepoznate krajeve svijeta, pišu Vijesti.ba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh