BIZnews

Sarajevo uskoro dobiva nove avionske linije

Premijer Kantona Sarajevo, Nihad Uk oglasio se na svom zvaničnom Facebook stranici i objavio kako Sarajevo uskoro dobiva nove avio linije.

Shutterstock / Ilustracija

“Po obećanju od prije nekoliko mjeseci Sarajevo uskoro dobiva nove avio linije! Zatvoren je Javni poziv za subvencioniranje aviosaobraćaja na području Kantona Sarajevo koji je raspisala Turistička zajednica Kantona Sarajevo Visit Sarajevo sa ciljem razvoja turizma, uspostavljanja novih destinacija i povećanja broja putnika”, naveo je Uk, piše novi.

Potom je dodao:

“Komisija za stručnu ocjenu je, nakon razmatranja zaprimljenih prijava, zapisnikom utvrdila da je po Javnom pozivu pristiglo pet blagovremenih prijava te je jednoglasno konstatovala da su to kompanije: RYANAIR DAC, SUNEXPRESS AIRLINES i WIZZ AIR HUNGARY LTD”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh