BIZnews

Lijepa vijest za korisnike Toplana Sarajevo: oktobarski računi za grijanje bit će umanjeni za 10 posto

Kako su zaključili, u vezi s tim, “Toplane” će uz račune za novembar izvršiti dogovoreno umanjenje za oktobar, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS..

Radijator - bhrt

Ministarstvo komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo obavještava javnost da je u saradnji sa KJKP “Toplane-Sarajevo” izvršilo analizu prihoda i rashoda za mjesec oktobar, te su nakon ove analize i zbog izuzetno povoljnih vremenskih uslova odlučili da se oktobarski računi za centralno grijanje umanje do 10 posto svim korisnicima KJKP “Toplane-Sarajevo”.

– Ovom prilikom Ministarstvo komunalne privrede, infrastrukture, prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša upućuje riječi zahvalnosti KJKP “Toplane-Sarajevo” zato što su u ovoj saradnji s resornim ministarstvom pronašli način kako da za oktobar umanje račune i time, nadamo se, obraduju sve korisnike centralnog grijanja u Sarajevu – poručuju iz Ministarstva.

Kako su zaključili, u vezi s tim, “Toplane” će uz račune za novembar izvršiti dogovoreno umanjenje za oktobar, saopćeno je iz Službe za protokol i press KS, piše FENA.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh