BIZnews

Boris Režak i Enis Bešlagić o shoppingu sa suprugama

Shopping sa ženama je jedinstveno iskustvo

Boris i Enis / PR -Haber.ba

Poznati banjalučki kantautor Boris Režak posjetio je Enisa Bešlagića koji trenutno boravi u Bingo City Centar u Sarajevu.

Boris Rezak

Ova dva šarmantna umjetnika su pjesmom zabavili, a duhovitim razgovorom nasmijali publiku, posjetioce i kupce, u ovom šoping centru.

Boris i Enis / PR – Haber.ba

Boris i Enis / PR -HABER.BA

Boris Režak / PR -Haber.ba

Boris Režak / PR -HABER.BA

Enis i Boris / PR -Haber.ba

Enis Bešlagić u Bingu / PR -Haber.ba

Kako je Boris počeo pjevati, šta je donio Enisu na poklon, i kako njih dvojica idu u kupovinu sa svojim boljim polovinama možete više saznati u razgovoru sa Enisom koji se nalazi na svim Bingovim društvenim mrežama.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh