Aktuelno

Turnir “Omer Tipura – Dedin“ počinje 1. jula

Fudbalski klub Bjelopoljac i ove godine organizuje ljetnu ligu u malom fudbalu “Omer Tipura – Dedin“, koja će imati svoje 26. izdanje. U toku su prijave ekipa, a rok je 29. juni, kada će se obaviti izvlačenje grupa u prostorijama kluba u Željuši.

Pravo učešća imaju seniori stariji od 16 godina. Igrat će se po sistemu 4 + 1, a svaka ekipa može prijaviti po deset igrača. Kotizacija po ekipi iznosi 150 KM.
Najbolju ekipu očekuje nagrada od pet hiljada maraka, uz prelazni pehar. Nagrada za drugo mjesto iznosi 2500 KM, za treće 1500, te za četvrto – 500 KM. Nagradit će se i ekipa za fair play, te najbolji golman i strijelac turnira.

I ove godine će se organizovati turnir za pionire, a dobna granica je 2008. godište. Uplata po ekipi je 20 KM. Svečano otvaranje turnira planirano je za petak, 1. juli.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh