Aktuelno

Uspjesi Bjelopoljca na 4. Perfekt kupu

U Sarajevu održan 4. po redu “Perfekt Glory Kup 2022” – veliki međunarodni turnir u karateu. Nastupilo je 540 takmičara iz 57 klubova, iz četri države.

Karate klub Bjelopoljac predstavio se sa devet najmlađih takmičara i ostvario odličan rezultat – jedno zlato, dva srebra i šest bronzi.

– Čestitke našim takmičarima na zalaganju i ostvarenim uspjesima. Organizatoru čestitke i zahvalnost na odličnoj pripremi. Hvala sponzoru – firmi ZASA na čelu sa direktorom Almirom Zlomužicom na nesebičnoj podršci. Uvjek su uz naš klub i takmičare, rekao je predsjednik KK Bjelopoljac, Adnan Pajić.

Narednog vikenda na rasporedu 24. “Bugojno Open – Dani Ajvatovice” gdje takmičare Bjelopoljca očekuje mnogo uzbuđenja i sportskih zadataka .


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh