Aktuelno

Magična noć na obali Crne Gore: Dino Merlin napravio spektakl u Porto Montenegru

Dino Merlin - pressmedia

Dino Merlin, jedan od najvećih regionalnih muzičara, sinoć je na crnogorskoj obali održao koncert pod nazivom “Jedna noć u Porto Montenegru” na kojem je publika uživala uz njegove nove i stare hitove.

Ideja za održavanje koncerta na ovoj lokaciji nastala je nakon što je Merlin ovdje snimio, a zatim i predstavio hit “Mi”.

“Naša se priča nastavlja… ‘Jedna noć u Porto Montenegru’ posebno je osmišljen show”, napisao je Merlin na svojoj zvaničnoj Facebook stranici nedugo prije koncerta, pozivajući pratitelje da posjete prelijepu crnogorsku obalu i uživaju u jednoiposatnom druženju.

Broj ulaznica bio je ograničen, a publika je više od dva sata jednoglasno pjevala hitove poput “Hotel Nacional”, “Nešto lijepo treba da se desi”, “Jedan dan, jedna noć”…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh