Aktuelno

Naša stranka u ponedjeljak odlučuje o Kojovićevoj ostavci

U ponedjeljak će biti održana sjednica Naše stranke na kojoj će potpredsjednici odlučivati o ostavci dosadašnjeg lidera Predraga Kojovića no situacija će do tada, čini se, biti vrlo neizvjesna.

predrag-kojovic-N1

Na toj sjednici, u ponedjeljak u 17:30 sati, će biti izabran vršilac dužnosti predsjednika i birat će ga predsjedništvo stranke između sebe što znači da bi novi v.d. mogao biti Mirsad Čamdžić, Srđan Mandić ili Irma Baralija.

Predrag Kojović jučer je, za javnost, iznenada podnio ostavku na svoju predsjedničku funkciju nakon što je Irma Baralija podnijela ostavku na funkciju potpredsjednika. Međutim, ona je odlučila da svoju ostavku povuče.

Kojović pak s funkcije odlazi tek na pola svog mandata, a u videosnimku za javnost je kazao da je odluku donio ranije, ali je čekao pravi trenutak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh