Svijet

PAKLENI DAN ZA MLADU I MLADOŽENJU: SVADBENA KOLONA UČESTVOVALA U STRAVIČNOM UDESU, POGINUO MLADIĆ

Svadbena kolona u Njemačkoj učestvovala je u udesu u kom je jedan muškarac poginuo, dok je troje ljudi teško povrijeđeno.

policija Njemačka - AFP - Ilustracij

Četvoro gostiju svadbenog veselja doživjelo je nesreću na putu A38 u koloni. Na izlazu iz Kverfurta njihov automobil je udario u bankinu, a automobil se prevrnuo i sletio na krov.

Prema prvim informacijama, državljanin Rusije (20) je poginuo na licu mjesta, a još tri putnika su teško povrijeđena. Prema riječima portparola policije, dvojica su prevezena u bolnicu helikopterom, a treći kolima Hitne pomoći.

Na mjestu nesreće, rodbinu i ostale goste morali su da smire radnici Hitne pomoći. Prema izvještajima svjedoka, mladenci su se vozili dalje, pa nisu odmah vidjeli da je došlo do nesreće. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh