Film i TV

“NEMAM VIŠE NI MAMU NI TATU” – smrtni slučaj u porodici zadrugara: Slomila se nakon saznanja

Tuga je obuzela.

Zadruga - srbija danas

Učesnici rijalitija Zadruga svakodnevno su pod lupom javnosti i u spoljnom svijetu, pa su tako nerijetko pored njih i životi članova njihovih porodica izloženi javnosti. Dosta njih na sve načine pokušava da sačuva svoju privatnost.

Upravo ovo posljednjih mjeseci radi i majka Lazara Čolića, Bosiljka, koja se, otkako je Zola i ove sezone postao učesnik, nijednom nije oglasila za medije.

Bosa, Miljana, Zola i Bebica – Kurir.rs

Izvor blizak porodici Čolić koji je želio da ostane anoniman otkriva kako živi majka jednog od najkontroverznijih zadrugara i zašto uporno ćuti. Zolina majka je potvrdila ove navode i otkrila zbog čega ne želi da govori za medije.

– Umro mi je otac. Sada nemam ni tatu ni mamu. To me mori pa se ne oglašavam, a iskrena da budem, ne pratim ni rijaliti. Pogledam ponekad neki klip i to je to. Hvala vam što se zvali, a ja ću se uskoro oglasiti – kratko je rekla Bosiljka, piše alo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh