Estrada

“DUŠKO MI JE ZAPRIJETIO” OGLASILA SE JELENA KARLEUŠA: Reagovali advokati, EVO ŠTA SE DESILO

Pjevačica Jelena Karleuša održala je konferenciju za medije povodom koncerta za Novu godinu, a tom prilikom dotakla se i svog razvoda od fudbalera Duška Tošića.

Jelena Karleusa i Dusko-Tosic - Objektiv.rs

„Ne znam što sve interesuje moj odnos sa Duškom. Porodica je na okupu, on generalno smatra da ja ne treba da pričam o njemu u medijima i ja se prosto sada plašim njegovog advokata. Posljednji put kada sam to uradila, njegov advokat me je odmah zvao i zaprijetio“, rekla je ona okupljenim novinarima.

Podsjećamo, o turbulencijama u braku Jelene i Duška dugo se pričalo, a sve je eskaliralo na Božić ove godine kada je došlo do burne rasprave između supružnika, te je intervenisala i policija. Pričalo se da je Tošić udario pjevačicu, ali ona to nije zvanično potvrdila.

Nekoliko mjeseci kasnije, Jelena je putem Instagrama sve obavijestila da se razvodi. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh