Fudbal

Casillas na Twitteru objavio da je homoseksualac: Nadam se da ćete me poštovati

Legendarni golman Iker Casillas objavio je na društvenoj mreži Twitter da je gej, što je odmah izazvalo brojne reakcije svjetskih medija.

Iker Casillas - Vijesti.ba

Španski mediji još uvijek nisu sigurni da li je ovakav njegov stav autentičan ili mu je profil na Twitteru hakovan, a zanimljivo, u komentaru mu se javio reprezentativni saigrač Carles Puyol koji mu je poručio kako je “stiglo vrijeme da ispričaju njihovu priču”.

“Nadam se da ćete me poštovati. Ja sam gej”, kratko je napisao Casillas, nakon čega je ubrzo obrisao tu objavu.

Casillas je u karijeri tri puta osvojio Ligu prvaka, pet puta je bio prvak Španije, dok je s reprezentacijom osvojio jedno svjetsko i dva evropska prvenstva.

Punih 16 godina branio za Real Madrid te je upisao više od 500 nastupa, a 2015. je preselio u redove Porta gdje je i završio karijeru u augustu 2020. godine nakon što je doživio infarkt. prneosi Klix


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh