Film i TV

Ovo je sramotno / Nećete vjerovati za šta proganjaju Sandru Rešić: Vlasnik kluba iz Njemačke je raskrinkao!

Sandra Rešić i dalje u rijalitiju vodi tuđe bitke, a jedan vlasnik poznatog kluba iz Njemačke tvrdi da mu je pjevačica navodno maznula 800 eura!

Sandra Rešić

Kako prenosi Star, ona je došla u njegov klub prije tri godine sa dvije drugarice kako bi slušala Mileta Kitića koji je tamo nastupao, i na kraju večeri se samo pokupila i izašla, a račun nije platila.

– Neću ja da propadnem sigurno za 800 eura, ali mi je muka da slušam nju tamo u rijalitiju kako je ona pod konac, poštena, a ovamo nije platila račun. Ona je prije tri godine pjevala na nekoj proslavi ovdje u Dizeldorfu i kako je valjda ranije završila došla je u klub gdje je nastupao Mile Kitić. Mi naplaćujemo ulaznice i ja često stojim sa obezbjeđenjem na vratima kako bih ispratio sve.

– Pošto je došla sa dvije drugarice kada je Mile uveliko krenuo sa nastupom, ja sam je prepoznao i rekao da nema potrebe da plate ulaznice, da ja častim. Zahvalila se i ušle su unutra, našao sam im čak i lijepo mjesto. Ne znam šta su pile to veče ne mogu da se sjetim, ali znam da je račun bio 800 eura, malo preko možda” – priča gazda kluba i dodaje:

– Došao je konobar pred kraj večeri i rekao mi kako su djevojke otišle i nisu platile račun. Bio sam baš bijesan! Prvo je izašla Sandra, a nakon nekoliko minuta i njene drugarice. Valjda je mislila da ako sam častio ulaz častim i ceh. Našao sam njen broj i pustio joj poruku da je dužna 800 eura, tačnije da je dužna 820 eura, ali da ću je tih 20 častiti. Dobio sam odgovor od nje da se izvinjava i da je mislila da je drugarica platila račun, te da će mi u roku od dva dana izmiriti dug i da će poslati druga koji tu živi da plati. Nakon te poruke me je blokirala – ispričao je gazda kluba, piše Star.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh