Svaštara

Skandal u školi: Profesorica ‘navlačila’ đaka (14) da joj dolazi u kabinet, pa mu naređivala da radi ovo

Dječak nije znao šta ga je snašlo.

Kristal Džekson - foxnews.com

Detektivi policijske stanice u kalifornijskom gradu Freznu uhapsili su 39-godišnju profesorku Kristal Džekson (na slici) zbog se*sualnog maltretiranja i zlostavljanja maloljetnika tokom 2020. godine.

Džeksonovu su optužili roditelji 14-godišnjeg neimenovanog dječaka da ga je tri puta si*ovala, kao i da mu je nekoliko puta uz ucjenu pružala oralni se*s, prenosi portal KSEE.

– Gospođica Džekson nalazi se u pritvoru. Vjerujemo da je žrtva zlostavljanja sada na sigurnom, ali ne znamo da li je u njenoj prošlosti bilo još djece koja su prošla kroz istu traumu. Džeksonova će biti optužena za si*ovanje, nedozvoljene se*sualne radnje sa maloljetnim licem – rekao je Brendon Rasel, šerif okruga Frezno u Kaliforniji.

Kristal Džekson mjesecima je zlostavljala 14-godišnjeg učenika sve dok je nije prijavio roditeljima, a oni školi. Prvo ga je dovodila u svoj kabinet gdje bi mu naredila, uz prijetnju lošom ocjenom, da se skine i tada mu je pružala oralni se*s.

Poslije nekoliko takvih scena, učenik je naglasio da su tri puta i spavali u njenom kabinetu.

Kristal Džekson radila je prije škole u Mauntain Vjuu u nekoliko drugih škola, ali nikada se niko nije žalio na nju, niti su je kroz karijeru pratili incidenti.

– Najgore od svega u ovom slučaju je što je naša žrtva zlostavljana. Ono što je dobro je što se sada nalazi u poziciji da ima ljude kojima može da vjeruje – dodao je policajac Rasel.

Kristal Džekson do početka suđenja može na slobodu ali samo uz kauciju od 215.000 dolara. Za sada se brani ćutanjem, piše “Objektiv“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh