Svaštara

Horoskop / Rak, Škorpija i Ribe će podivljati u julu 2021. u najboljem mogućem smislu

Juli započinje sa suncem u emocionalnom, intuitivnom i zaštitnom Raku.

Žena - Astrosudbina.com

Mjesec pred nama će biti posvećen povezivanju sa najdubljim željama. Kako je sezona raka u toku, ovo vrijeme će iznijeti empatiju na površinu. Provedite vrijeme stvarajući svoj lični prostor, vodeći računa o svojim najranjivijim potrebama, i naravno, brinući se o drugima.

Juli 2021. biće najbolji mjesec za ove horoskopske znakove – Rak, Škorpiju i Ribe – i postoji pregršt razloga zašto. Za početak, mladi mjesec u Raku, 9. jula, ulazi u neke vrlo kreativne i ekspanzivne oblasti za vodene znakove.

Donijet će im novi početak i motivisat će ih da urade nešto zaista plodno i ugodno u životu. Ovaj mladi mjesec može pokrenuti ove horoskopske znakove prema važnim i moćnim prilikama, ako su spremni da to iskoriste.

Rak
Vrijeme je da zablistate, Rakovi. Ozbiljno, živite, jer ste ovo zaslužili. Ovog jula sunce će proletjeti kroz vašu prvu kuću, što će donijeti svježinu. Vrijeme je da se sjetite ko ste i imat ćete samopouzdanje kao nikada prije.

Kosmos odražava vašu empatičnu, brižnu i intuitivnu energiju, čineći. Toliko se radujete ovom mjesecu, pa zapamtite da je život lijep.

Škorpija
Ako su vam dosadile iste stare stvari, vrijeme je da se razveselite, Škorpije. Ovaj mjesec bi mogao unijeti spontanost i uzbuđenje u vaš život. Sunce sada leti kroz vašu prostranu devetu kuću, čineći savršeno vrijeme da otvorite svoj um, prepustite se nekim avanturama i otputujete na nova egzotična mjesta.

Ovog jula ćete možda zaželjeti nešto novo; nešto misteriozno, uzbudljivo i adrenalinsko. Ne treba sebi ništa da uskratite.

Ribe
Juli bi mogao biti mjesec u kojem stvari zaista postaju divne. Dok se sunce kreće kroz vašu kreativnu petu kuću zabave i zadovoljstva, sve što želite ovog mjeseca je da se dobro zabavite.

Uradite nešto umjetničko, zaigrano i dirljivo. Zaljubite se, naslikajte zalazak sunca i plešite uz muziku, jer će jul uskoro podivljati. Osim toga, ovo je posljednji mjesec kada će se Jupiter kretati kroz Ribe, pa morate da iskoristite svu pozitivnu energiju, piše “Luftika“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh