Svaštara

Horoskop za utorak 8. juni: Ovnove očekuju ljubavni problemi, Blizanci će biti uspješni na poslu, a evo ko će morati da povede računa o zdravlju!

Evo šta vam zvijezde danas poručuju…

Horoskop - Express.co.uk

OVAN
LJUBAV: Često očekujete previše. Danas ćete imati problema u odnosu zbog visokih očekivanja. POSAO: Moguće je neslaganje s ljudima sa kojima radite. ZDRAVLJE: Problemi u saobraćaju.

BIK
LJUBAV: Vas više privlači smirenost porodičnog života nego uzbudljivost ljubavnih avantura. POSAO: Problemi pri obavljanju posla, možda zbog zdravstvenih tegoba. ZDRAVLJE: Slabije.

BLIZANCI
LJUBAV: Vi ste humani i iskreni, ali i vrlo nervozni po prirodi. Treba vam neko ko nije previše osetljiv. POSAO: Uspeh za one koji se bave intelektualnim radom. ZDRAVLJE: Solidno.

RAK
LJUBAV: Možete doživeti da vas emotivno povredi neko ko vam se dopada. POSAO: Mogući problemi sa nadređenim i u karijeri uopšte. ZDRAVLJE: Bol u stomaku na psihosomatskoj osnovi.

LAV
LJUBAV: Otvoreni ste i direktni, pa ne možete da ćutite kada osetite da ništa ne ide onako kako bi trebalo. POSAO: Energija će vam biti usmerena na samostalno preduzetništvo. ZDRAVLJE: Upala mišića.

DJEVICA
LJUBAV: Umete da budete neverni iz čiste znatiželje, a ne u potrazi za emotivnim ili fizičkim ispunjenjem. POSAO: Trenutno vam nije bitno šta radite, samo ako to donosi novac. ZDRAVLJE: Upala grla.

VAGA
LJUBAV: Razočaranje ume da vas otera u očajanje. Za vas je presudno da imate harmonične odnose. POSAO: Novčane poteškoće ili opterećenost dugovima. ZDRAVLJE: Problem sa kožom.

ŠKORPION
LJUBAV: Biće nemoguće da dobijete ono što želite u ljubavnom životu, a zbog toga ćete biti vrlo frustrirani. POSAO: Problemi sa budžetom i uopšte finansijama. ZDRAVLJE: Osetljiv urinarni trakt.

STRIJELAC
LJUBAV: Ljubavni život će vam biti blokiran. Ako ste već u vezi, partner će imati težak dan. POSAO: Problemi u partnerskom poslu ili neuspeh u sudskom sporu. ZDRAVLJE: Pad imuniteta.

JARAC
LJUBAV: Shvatićete da je presudno da naučite da uživate u romantici, to bi obogatilo vaš ljubavni život. POSAO: Problemi u procesu rada ili problemi sa onima koji rade za vas. ZDRAVLJE: Prehlada.

Pixabay
VODOLIJA
LJUBAV: Niste ljubomorni ni inače, a pogotovo ne u ovom periodu, ali trebalo bi na neki način da pokažete da vam je stalo. POSAO: Imaćete problema sa nekretninama. ZDRAVLJE: Problem sa grlom.

RIBE
LJUBAV: Previše ste pasivni i čekate da budete izabrani, pa ste često žrtva loše sudbine. POSAO: Ako ste već u radnom odnosu, ne bi trebalo da imate problema. ZDRAVLJE: Preforsiraćete se, prenosi “Informer“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh