Film i TV

Oglasio se otac misice Jovane: “To je laž” nije više mogao da šuti, evo šta je rekao o kćerki

Odnos Jovane Ljubisavljević i Stefana Karića glavna je tema u Beloj kući, a od sinoć pa i danas tokom emisije “Pitanja gledalaca”. Jedna od stvari koja je pokrenuta bila je i afera “Poruka”.

Jovana Ljubisavljević - Screenshot

Sinoć tokom emisije i svađe između Jovane i Vladimira Tomovića, on ju je upitao da li je prenijela Stefanu poruku koju je dobila od Kristijana prije 20-ak dana.

Priča je zapravo da je Jovana dobila poruku od Kristijana koja je navodno bila od njenog oca, te da se on ne slaže sa njihovom vezom. Pink je stupio u kontakt sa Jovaninim ocem, koji je rekao da nikakve poruke nije slao i da je to laž.

Ma ne, to je čista laž, ja to nikad nisam rekao, to je baš čista laž. Ona je punoljetna djevojka, žena, ona odlučuje i radi šta hoće, ja stvarno ne želim da dajem izjave, izvukli ste sad ovo što ste htjeli, ali stvarno neću da pričam ništa više – rekao je kratko Jovanin otac.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh