Crna hronika

Dramatičan video: Maloljetnica u Goraždu skočila s mosta u Drinu, spašavali je kajakaši, policija i građani

Prebačena je u Urgentni centar Kantonalne bolnice

Goražde spašavanje - Screenshot

Akcija spašavanja u kojoj su učestvovali članovi kajakaškog kluba Buk iz Goražda, policajci i građani trajala je večeras u Goraždu nakon što su građani prijavili da je jedna osoba sa Baćanskog mosta skočila u rijeku Drinu.

Prema prvim informacijama koje nam je saopćio Mirsad Kamenica, šef Odsjeka za zaštitu tajnih podataka i analitiku MUP-a BPK Goražde, događaj je policiji prijavljen oko 21.40 sati, nakon čega je pokrenuta akcija pretrage rijeke Drine, lociranja osobe u rijeci, a potom i njenog uspješnog spašavanja.

– Ženska osoba koja je večeras skočila u rijeku Drinu izvučena je nekoliko kilometara nizvodno od Baćanskog mosta. Prebačena je u Urgentni centar Kantonalne bolnice i van životne je opasnosti, svjesna i komunikativna. U istragu će biti uključeni i službenici Sektora kriminalističke policije koji će ispitati sve okolnosti ovog događaja – kazao nam je Kamenica.piše Avaz


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh