Svijet

Ivanka Tramp s porodicom preselila u jednu od najluksuznijih zgrada u Miamiju

Cijena koju su platili nije poznata, ali CNN piše kako se nekretnine na tom području iznajmljuju za desetine hiljada dolara mjesečno

Ivanka Tramp (Trump), njen suprug Džered Kušner (Jared Kushner) i njihovo troje djece preselili su se iz Vašingtona na Floridu, a kako prenosi CNN, sada će živjeti u jednoj od najluksuznijih zgrada u Miamiju.

Iznajmili su stan u bogatom kvartu “Surfside”, a tamo će boraviti dok se ne izgradi njihova kuća na privatnom otoku Creek Island, gdje su za 32 miliona dolara kupili zemljište. prenosi “Avaz“.

Ugovor za najam otpisali su u neobičnoj zgradi Arte, koja slovi za jednu od najpoželjnijih u tom gradu zbog predivnog pogleda na ocean, lokacije, ali i arhitekture.

Cijena koju su platili nije poznata, ali CNN piše kako se nekretnine na tom području iznajmljuju za desetine hiljada dolara mjesečno.

Donald i Melanija Tramp (Melania Trump) također su se odlučili preseliti na Floridu, gdje se nalazi i njihovo odmaralište, pa ni ne čudi da se na isto odlučila i Ivanka i njena porodica.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh