Estrada

Dara Bubamara mora na operaciju? Ovo joj stvara probleme i ima velike bolove!

Dara će navodno sačekati da prođu praznici kako bi na miru mogla da završi što je naumila.

Dara Bubamara - Blogspot

Pjevačica Dara Bubarara znatno je izgubila na kilaži u posljednjem periodu, pa samim tim navodno mora da smanji ogromne grudi koje joj stvaraju bol u leđima i otežavaju treninge.

– Ona je korigovala ishranu i svaki dan je u teretani, i Toni vodi baš računa o svom izgleda, pa često i zajedno treniraju. Međutim, Dara je dosta smršala i sada joj problem prave velike grudi. Počele su da joj smetaju i želi što prije da ih se riješi.

– Ona je na estradi poznata kao neko ko ima ozbiljne šestice, ali sada sa manjkom kilograma počele su da joj smetaju i da je bole i leđa. Na nekim ženama velike grudi izgledaju vulgarno, dok Dara zna da iznese bujno poprsje, tako da će i poslije smanjenja izgledati dobro, samo je više neće boljeti leđa. Mnogi muškarci zavide mladom Toniju i on je toga svjestan. Iako su im mnogi prognozirali kratku romansu oni dokazuju suprotno. Razlika u godinama se uopšte ne primijećuje, čak mi se čini da Dara ima više energije i od Tonija – kaže pjevačicina drugarica.

Dara će navodno sačekati da prođu praznici kako bi na miru mogla da završi što je naumila. U prilog joj ide i to što nema nastupe, tako da će moći da odmori i oporavi se, prenosi “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh