Film i TV

Sjedila između Edite i Gazda Paje: Zaražena Mirka prije tri dana gostovala kod Amidžića

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić pozitivni su na korona virus..

Mirka Vasiljević - Nezavisne

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić pozitivni su na korona virus, po povratku sa Kipra bili su u kontaktu sa veliki brojem ljudi.

Lijepa srbijanska glumica je čak bila gost u studiju u Šimanovcima, odakle se emituje ‘Amiži šou’. Kako tada nije ni slutila da ima koronu, Mirka Vasiljević je bila opuštena i na spojenim stolicama sjedila do pjevačice Edite Aradinović i Gazda Paje.

Na razdaljini manjoj od dva metra bio joj je sve vrijeme i voditelj Ognjen Amidžić, dok su sa njom u studiju bile i pjevačice Teodora Džehverović, Angelina i Milica Pavlović, a Mirka je u jednom trenutku čak dodirivala Editin telefon.

Podsjećanja radi, glumica i fudbaler su se sa blagim simptomima gripa testirali i dobili rezultate da su zaraženi virusom Kovid19. Sumnja se da je bračni par bio u kontaktu i nekoliko fudbalera, svojim porodicama, djecom i bliskim prijateljima koje su željko iščekivali da vide nekon povratka sa Kipra, prenosi “Srpskainfo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh