Svaštara

Horoskop otkriva: Vage su kraljice elegancije i stila – Niko im ne može parirati

Da se elegancija ne ogleda samo u stilu oblačenja već i u ponašanju, dobro znaju žene kojima je to zapisano u horoskopu.

Horoskop - Twizz.ru

A znak zodijaka s kojim se po tom pitanju ne može mjeriti niko je Vaga.

Njihovo ultimativno oružje je izraženi smisao za ljepotu, a osim što cijene lijepe stvari, vole da su okružene njima i imaju sposobnost da sve učine ljepšim nego što jeste, piše “Srbija Danas“.

Njihova ljubav prema ljepoti ogleda se i u njihovom načinu oblačenja i ženu rođenu u znaku Vage skoro nikada nećete vidjeti nedotjeranu i u nekom zgužvanom ili prljavom komadu.

Njihovi pokreti su graciozni, držanje uspravno, a načinom na koji se izražavaju obično uspijevaju da ostave jak utisak u baš svakom društvu.

Vagama je elegancija urođena i to nije nešto što se može naučiti, ali definitivno su primjer žena na koji se možete ugledati, a parirati im jedino mogu žene rođene u znakovima Raka i Djevice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh