Fudbal

Finci pred utakmicu u Tampereu navijačima Bosne i Hercegovine spremaju neobičnu zabranu

Fudbalski savez Finske već je počeo s prodajom ulaznica za utakmicu trećeg kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine.

No image - Haber.ba

Iako je do meča koji se igra u Tampereu 8. juna ostalo više od dva mjeseca, očito Finci ništa ne žele prepustiti slučaju, piše “Faktor“.

Tako je FS Finske, osim što je naznačio da bh. navijači ulaznice mogu naručiti kod N/FSBiH, saopštio i kako će zastave, transparenti i bilo kakva druga navijačka obilježja Bosne i Hercegovine biti zabranjena na sektorima stadiona koji su namjenjeni isključivo domaćoj publici.

Pitanje je li Finci na ovaj način žele ograničiti broj navijača naše selekcije isključivo na one koji će ulaznicu naručiti u N/FSBiH ili je ovo samo mjera predostrožnosti kako bi se spriječili i izbjegli eventualni neredi na stadionu. Zaista neobična zabrana…


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh