Film i TV

O MODNOM INCIDENTU Jovane Joksimović priča cijela Srbija

Jutarnji program Jovane Joksimović i Srđana Predojevića jedna je od najgledanijih emisija svakog radnog dana u Srbiji, međutim, ne komentarišu se samo infomacije do kojih oni dolaze u intervjuima koje rade već i to kako oni izgledaju.

Haljina Jovane Joksimović - Blic.rs

Očigledno je da postoje kritičari koji prate rad Jovane Joksimović samo da bi vidjeli kako se sredila za emisiju. Jutros se situacija otrgla kontroli te su Jovanino izdanje nazvali “modni incident”.

Društvene mreže su gorele od komentara da ružniju haljinu nisu vidjeli godinama.

Haljina Jovane Joksimović – Blic.rs

Pozvali smo voditeljicu “Prve” da provjerimo kako ona reaguje na ove komentare i djelovalo je kao da se Jovana nije pretjerano uzbudila zbog kritika koje je dobila, navodi “Blic“.

“Ako je najveći problem u našoj zemlji šta sam ja obukla… Onda me to raduje i zabavlja u isto vrijeme”, rekla je Jovana Joksimović za “Blic“.

Haljina Jovane Joksimović – Blic.rs

Podsjećanja radi, ova voditeljica je u nekoliko navrata izjavila kako joj nekad smeta kada se više komentariše njen izgled u emisiji nego pregršt informacija i ekskluziva koje ona i njen kolega Srđan otkriju u uživo programu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh